Този февруари ще отговорите ли на Почукването в киносалоните? Майсторът на страховитите

...
Този февруари ще отговорите ли на Почукването в киносалоните? Майсторът на страховитите
Коментари Харесай

Ще отговорите ли на „Почукването“? Нова страховита мистерия от М. Найт Шамалан

Този февруари ще отговорите ли на  Почукването в киносалоните? Майсторът на страховитите мистерии М. Найт Шамалан (Шесто възприятие, На части, В клопката на времето) ще ни предложи най-смразяващия и под напрежение трилър в забележителната си кариера досега, който ще потърси отговор на въпросите какво сте подготвени да жертвате, с цел да предотвратите Апокалипсиса и какво бихте избрали да спасите – фамилията си или човечеството? 

Почукването е акомодация на романа The Cabin at the End of the World на Пол Трембли (Призраци в моята глава) и споделя за малко момиче и нейните родители, които отиват на отмора в отдалечена хижа, надълбоко в горите на Ню Хемпшир. Скоро на вратата се почуква и идиличната им почивка е прекратена от четирима въоръжени непознати, които ги взимат за заложници и ги слагат пред отблъскващ избор, от който зависи ориста на човечеството. С стеснен контакт с външния свят, фамилията би трябвало да вземе решение в какво да има вяра, преди всичко да бъде изгубено. 

Първият филмов откъс на  Почукването ни потапя в извънредно напрегнатата атмосфера на кино лентата, който разрушава познатите клишетата, като взима детайли от поджанровете „ хижа в гората “ и „ навлизане в дома “ и ги сплотява с драматургичната и психическа дълбочина на класическата драма, давайки поръчка за незабравима тайнственост, която ще държи феновете в киносалоните с изпънати нерви и на ръба на седалките от първата до последната минута. 

Режисьор на Почукването  е М. Найт Шамалан (Шесто възприятие, На части, В клопката на времето), който е и сценарист, наедно с Майкъл Шърман и Стив Дезмънд, по романа The Cabin at the End of the World на Пол Трембли. В функциите са Джонатан Гроф, Бен Олдрич, Дейв Батиста, Рупърт Гринт, Кристен Чуи, Аби Куин, Ники Амука-Бърд и други

Предизвикани сте! Ще отговорите ли на Почукването  от 3 февруари единствено в кината?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР